Bättre luft, bättre dagar!

På Swedbank strävar vi alltid efter att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö för våra anställda. En viktig del av detta är att säkerställa att luftkvaliteten i våra lokaler är av högsta standard. Därför är vi glada att meddela att vi har inlett ett samarbete med Ventilation Sälen för att förbättra ventilationssystemet i våra kontorslokaler.

Att ha en god ventilation är avgörande för att skapa en trivsam och hälsosam arbetsmiljö. Det bidrar inte bara till att avlägsna föroreningar och allergener från luften utan också till att reglera temperaturen och luftfuktigheten, vilket kan påverka vår koncentration och välbefinnande på arbetsplatsen.

Genom att samarbeta med Ventilation Sälen ser vi fram emot att dra nytta av deras expertis och erfarenhet inom området ventilation. Deras skräddarsydda lösningar och professionella service kommer att säkerställa att vårt ventilationssystem är optimalt anpassat efter våra behov och att det fungerar effektivt för att skapa en friskare och mer behaglig arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att göra en stor skillnad för vårt kontor. Genom att förbättra luftkvaliteten kan vi öka trivseln och välbefinnandet för våra medarbetare samtidigt som vi skapar en mer produktiv arbetsmiljö. Det är en investering i våra anställdas hälsa och välbefinnande som vi är stolta över att göra.

Det känns som att luften redan är bättre; personalen är piggare och mer effektiv. Nu saknas det bara lika pigga kunder, men det tvivlar jag på att vi någonsin kommer att få.

På Swedbank är vi glada över att ha Ventilation Sälen som vår partner när det gäller att säkerställa en god luftkvalitet på vårt kontor. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att skapa en arbetsmiljö där alla kan trivas och må bra. Med bättre luftkvalitet framöver ser vi optimistiskt på framtiden och möjligheterna till ökad välmående och prestanda för våra teammedlemmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *