Bra att veta om företagsförvärv

En vanlig fråga som vi får är vilka typer av företagsförvärv som vi hjälper till med. Svaret är att vi kan hjälpa till vid alla typer av företagsförvärv. Vi finns där som en stadig hand som leder dig rätt oavsett om du ska köpa eller sälja andelar i en stor koncern eller om du ska köpa eller sälja ett litet företag som ägnar sig åt exempelvis billig trädgårdsservice eller städtjänster.

Att vi ägnar oss åt förvärv av större företag, bolag och koncerner har de flesta kanske förväntat sig. Vi brukar få fler förvånade reaktioner från småföretagare som tror att vi är ”för stora” för att hjälpa dem. Men det är kul att se glädjen hos småföretagare när de inser att vi faktiskt kan hjälpa dem om de exempelvis vill sälja sitt företag eller vill sälja av en del av sin verksamhet.

För er som är nyfikna på exakt vilken hjälp ni kan få när ni ska köpa eller sälja företag kan det vara bra att känna till att vi gärna svarar på era frågor. Oavsett om ni vill skriva ett mejl, ringa in till oss på telefon eller besöka oss på kontoret och diskutera över en kopp kaffe så tar vi mer än gärna emot era samtal!

För er som funderar på att anlita oss kan vi nämna att vi har stor erfarenhet av just företagsförvärv och vi har hjälp många kunder som numera är nöjda kunder längs vägen. Vi har massor av referenser som gärna berättar om när de tog hjälp av oss, så att du som företagare eller investerare kan enkelt göra en gedigen bakgrundskoll när det gäller våra tjänster och vad vi kan hjälpa till med.

Slutligen vill vi också nämna att ett företagsförvärv är en komplicerad process som ofta tar tid. Vi hjälper gärna till, men vi är inga magiker som kan få ditt företag sålt för storkovan i en handvändning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *