Efter månader av planering och förberedelser är vi äntligen redo att ta det stora steget och flytta till våra nya kontor

Hej alla!

Idag är vi på Swedbank Företagsförmedling glada och stolta över att kunna dela spännande nyheter med er – vi håller på att skapa ett nytt kapitel i vår företagshistoria genom att flytta till nya, moderna kontorslokaler! Vi är mitt uppe i förberedelserna inför denna spännande förändring och ville ta tillfället i akt att berätta mer om vad som är på gång.

Efter månader av planering och förberedelser är vi äntligen redo att ta det stora steget och flytta till våra nya kontor. Beläget i en modern byggnad med bästa tänkbara läge, kommer vårt nya hem att erbjuda oss både en mer effektiv arbetsmiljö och en mer inspirerande arbetsplats för vårt team.

Det är med stor förväntan och entusiasm som vi ser fram emot att snart kunna kalla våra nya kontor för vårt hem. Vi har arbetat hårt för att skapa en modern och funktionell arbetsplats som främjar samarbete, kreativitet och trivsel för alla våra medarbetare.

Och det bästa av allt? I helgen förväntas alla takstolar äntligen vara på plats, vilket betyder att vi närmar oss målet med stormsteg. Det är en viktig milstolpe i vår resa mot vårt nya kontor och vi kan knappt vänta med att se hur allt kommer att se ut när taket är komplett.

Vi hoppas också kunna välkomna våra kunder och partners till vårt nya kontor så snart som möjligt. Förhoppningsvis kommer vi kunna flytta in under hösten och på så sätt erbjuda ännu bättre service och stöd för alla våra kunder.

Så håll tummarna för oss när vi fortsätter med våra förberedelser inför flytten till vårt nya kontor. Vi är säkra på att det kommer att bli en fantastisk resa och vi ser fram emot att kunna dela den med er alla!

Tack för att ni delade denna stund med oss.

Med vänliga hälsningar, Teamet på Swedbank Företagsförmedling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *